TEAM BUILDING PROGRAM

Buddha Bar Beograd

zabavni kurs za pripremanje Sushi specijaliteta ili ekstravagantnih koktela

ili zakažite sastanak u restoranu:  katarina.mihailovic@buddhabarbeograd.rs

TEAM BUILDING

Radionice za pripremu ekstravagantnih koktela, ili zabavni kurs za pripremanje Sushi specijaliteta čine jedinstveni sadržaji za vaš team building koji će se pamtiti.

  • Mixology class team building

Naučite kako da pravite koktele uz asistenciju i instrukcije koktel majstora, koji ocenjuje svaki tim učesnika na osnovu kriterijuma napisanih na kartici za ocenjivanje.

Komplet „ASIA Premium“ paket hrane i pića sa dezertom su uključeni u cenu.

  • Sushi class team building

Naučite kako da pravite sushi rolnice uz asistenciju i instrukcije suši majstora, koji ocenjuje svaki tim učesnika na osnovu kriterijuma napisanih na kartici za ocenjivanje.

Komplet „ASIA Premium“ paket hrane i pića sa dezertom su uključeni u cenu.

AMBIJENT RESTORANA

Unikatni enterijer Buddha Bar restorana, kojim dominira statua Bude visine čak 5 metara, uvešće vaše goste u neki drugačiji svet i učiniće da Vas i Vašu kompaniju posmatraju drugim očima.

Muzika restorana je koncipirana identično za sve naše franšize, sa inostranim DJ-evima koji kreiraju jedinstvenu atmosferu kombinujuću elektronsku muziku sa etno zvukovima.

  • Kapacitet restorana unutrašnjeg  dela je 150 mesta
  • Kapacitet galerije za sastanke, seminare, prezentacije je 50 mesta
  • Kapacitet bašte sa pogledom na reku je 100 mesta
  • Kapacitet koncepta sa stajanjem je 500 mesta 

LOKACIJA RESTORANA

Prvi Buddha-Bar restoran na Balkanu našao je savršeno mesto u novom ekskluzivnom centru srpske prestonice, šetalištu Beograda na vodi. 

Javna parking garaža je udaljena svega 50m od restorana.  

Tim Profesionalaca

Iskusni šefovi kuhinje i pažljivo birani personal donose novo iskustvo i ukuse iz 28 gradova, za Vaš potpuni užitak.

Dražen Papić

Chef

Hector Alday

sushi chef

DJ Mudra

DJ

JEDINSTVENO ISKUSTVO KAO U PARIZU, MONTE KARLU, DUBAIJU

Tina Turner je nastupala u Buddha Baru u Parizu a Jelena Tomašević,  Aleksandra Radović, Lena Kovačević, Crvena Jabuka, Abba Tribute Band i mnogi drugi u Buddha Baru u Beogradu.

Oni koji su već organizovali različite korporativne događaje, proslave, team building-e u Buddha Bar restoranu, kao najsnažnji utisak poneli su osećaj da se nalaze negde daleko, a ne na Savi, u srcu Beograda.

Povedite i Vi svoje goste na ovo nezaboravno putovanje.

Sve ovo sa čime ste se do sada upoznali je samo početak. Pustite mašti na volju i upotpunite našu ponudu vašim idejama, a mi smo tu da ih sprovedemo u remek-delo. Imate svoju ideju za bend, želite natkriveni parking za svoje goste ili brending vaše kompanije u prostoru?

Naš menadžment vam stoji na raspolaganju da zajedno priredimo događaj koji će se prepričavati.

Pozovite nas i zakažite sastanak u restoranu kako bi zajedno isplanirali idelnu proslavu za vas i vaš tim. Telefon: +381 62 640151 Email: katarina.mihailovic@buddhabarbeograd.rs