Mixology class team building

  • DINAMIKA IZVOĐENJA KURSA:
  • Okupljanje učesnika na galeriji, piće dobrodošlice

  • Podela učesnika u timove

  • Svaki tim čini 15 učesnika koji pripremaju 2 koktela, uz asistenciju i instrukcije koktel majstora

  • Po realizaciji pravljenja koktela, koktel majstor ocenjuje svaki tim učesnika na osnovu kriterijuma napisanih na kartici za ocenjivanje

  • Iz formiranih ekipa, odabraće se najbolja ekipa koja će kao nagradu poneti šejker

  • Priprema se izvodi za barom na galeriji, a za to vreme drugi učesnici konzumiraju hranu i piće, koji su deo paketa.

  • UČESNICI DOBIJAJU:

    Potreban alat za izradu koktela – nož za sečenje, daska za pripremu, šejker i ostala barska oprema

  • Namirnice za pravljenje koktela, garniš

  • Piće dobrodošlice i dva koktela za konzumaciju – koje su izradili (svaki član tima),

  • Paket hrane i pića

  • Poklon muziku Buddha-Bara.

„ASIA Premium“ PACKAGE / po osobi

  • SUSHI SELECTION

    Maki roll: Salmon & avocado 4 pcs, California 4 pcs

  • STARTERS

    BUDDHA-BAR CHICKEN SALAD: Grilled chicken, Chinese cabbage, coriander, honey and mustard sauce

  • SUMMER TRUFFLE CHICKEN GYOZAS: Shitake mushrooms, truffle teriyaki sauce

  • MAIN DISHES

    BBQ FIVE SPICE CHICKEN: Tomato, carrot, pumpkin

  • SEARED TUNA: Black sesame , broccoli sauce, brussels sprouts, apple, blueberry

  • STEAMED RICE

  • DESSERTS

    ONE IN TWO YEARS: Cherry, raspberry, pistachio and white chocolate mousse

  • Paket pića ‘’ASIA PREMIUM’’

    Vode: Rosa 0,75, Romerquelle 0,75

  • Vode: Rosa 0,75, Romerquelle 0,75

  • Negazirana pića: Pomorandža, jabuka, jagoda, ananas

  • Gazirana pića: Coca cola, coca cola zero, fanta, sprite, Schweppes tonic, Schweppes bitter lemon

  • Piva: Zaječarsko svetlo, Zaječarsko tamno

  • Aperitivi: Gorki List, Martini

  • Rakije: Zarić rakija (kajsija, šljiva, dunja, viljamovka)

  • Vina: Vina Tonković (belo, crveno, rosé)

  • Prosecco piće dobrodošlice

Sushi class team building

  • DINAMIKA IZVOĐENJA KURSA:
  • Okupljanje učesnika na galeriji, piće dobrodošlice

  • Podela učesnika u dva ili više timova

  • Svaki tim čini 15 učesnika koji pripremaju suši rolnicu, uz asistenciju i instrukcije suši majstora

  • Po realizaciji suši rolnice, suši mentor ocenjuje svaki tim učesnika na osnovu kriterijuma napisanih na kartici za ocenjivanje

  • Iz tri formirane ekipe, odabraće se najbolja ekipa koja će kao nagradu poneti statuu Bude.

  • Priprema se izvodi za barom na galeriji, a za to vreme drugi učesnici konzumiraju hranu i piće, koji su deo paketa.

  • UČESNICI DOBIJAJU:
  • Potreban alat za izradu sušija – nož za sečenje, asure za rolovanje sušija, daska za pripremu, činija od bambusa za pirinač (na korišćenje tokom trajanja radionice)

  • Namirnice za pravljenje sušija,

  • Piće dobrodošlice i suši rolnicu za konzumaciju – koju su izradili (svaki član tima),

  • Paket hrane i pića

  • Poklon muziku Buddha-Bara.

„ASIA Premium“ PACKAGE / po osobi

  • SUSHI SELECTION

    Maki roll: Salmon & avocado 4 pcs, California 4 pcs

  • STARTERS

    BUDDHA-BAR CHICKEN SALAD: Grilled chicken, Chinese cabbage, coriander, honey and mustard sauce

  • SUMMER TRUFFLE CHICKEN GYOZAS: Shitake mushrooms, truffle teriyaki sauce

  • MAIN DISHES

    BBQ FIVE SPICE CHICKEN: Tomato, carrot, pumpkin

  • SEARED TUNA: Black sesame , broccoli sauce, brussels sprouts, apple, blueberry

  • STEAMED RICE

  • DESSERTS

    ONE IN TWO YEARS: Cherry, raspberry, pistachio and white chocolate mousse

  • Paket pića ‘’ASIA PREMIUM’’

    Vode: Rosa 0,75, Romerquelle 0,75

  • Vode: Rosa 0,75, Romerquelle 0,75

  • Negazirana pića: Pomorandža, jabuka, jagoda, ananas

  • Gazirana pića: Coca cola, coca cola zero, fanta, sprite, Schweppes tonic, Schweppes bitter lemon

  • Piva: Zaječarsko svetlo, Zaječarsko tamno

  • Aperitivi: Gorki List, Martini

  • Rakije: Zarić rakija (kajsija, šljiva, dunja, viljamovka)

  • Vina: Vina Tonković (belo, crveno, rosé)

  • Prosecco piće dobrodošlice

Fuzija azijske kuhinje i zapadnih kulinarskih trendova pažljivo je koncipirana u centrali u Parizu, kako bi svih 28 restorana širom sveta u svakom trenutku našim i vašim gostima priredili čulne senzacije na tanjiru, na identičan način.

Oni koji su već organizovali različite korporativne događaje, proslave, team building-e u Buddha Bar restoranu, kao najsnažnji utisak poneli su osećaj da se nalaze negde daleko, a ne na Savi, u srcu Beograda.

za dodatne informacije zakažite sastanak: katarina.mihailovic@buddhabarbeograd.rs

Pustite mašti na volju i upotpunite našu ponudu vašim idejama, a mi smo tu da ih sprovedemo u remek-delo. Naš menadžment vam stoji na raspolaganju da zajedno priredimo događaj koji će se prepričavati.