Svečano otvoren Buddha-Bar Beograd

Posted on by Buddha-Bar Beograd in No Comments

Ekskluzivnom društvu odabranih svetskih metropola koje se mogu pohvaliti Buddha-Bar restoranom, rame uz rame sa Parizom, Londonom ili Dubaijem, nedavno se pridružio i Beograd. Na prestižnoj lokaciji u srcu grada, na promenadi Beograda na vodi, 28. novembra 2019. godine zvanično je počeo sa radom prvi Buddha-Bar restoran u regionu. Uz Tarju Visan, vlasnicu Buddha-Bar franšize, gala koktelu kojim je obeleženo otvaranje restorana prisustvovao je impresivan broj zvanica iz diplomatskog, kulturnog i poslovnog života srpske prestonice.

Na gastronomsku mapu sveta Buddha-Bar je dospeo 1995. godine, zahvaljujući jedinstvenom konceptu koji su osmislili Tarja i Raymond Visan, kao kreativan spoj vrhunske azijske kuhinje, originalnih koktela i fantastičnog muzičkog doživljaja, koji u kombinaciji sa opuštajućim ambijentom posetu restoranu pretvaraju u osobeno i neponovljivo iskustvo. Naravno, deo ove uspešne formule je i izuzetno posvećen tim profesionalaca, potpuno podređenih gostu.

Svojom originalnošću i kvalitetom Buddha-Bar je osvojio publiku istančanog ukusa i u protekle dve decenije otvoreno je više od 20 restorana u najznačajnijim svetskim metropolama – Parizu, Londonu, Monte Karlu, Dubaiju, Marakešu, Karakasu… A sada, zahvaljujući viziji i dugogodišnjem trudu grupe stranih investitora koji su u našoj prestonici prepoznali destinaciju koja se energijom i stilom uklapa u Buddha-Bar filozofiju, najzad su se stekli svi uslovi za otvaranje Buddha-Bara u Beogradu, prvog restorana te franšize u ovom delu Evrope, između Praga i Mikonosa.

U fantastičnom ambijentu na samoj obali Save, iza vrata Buddha-Bara Beograd očekuje vas neponovljivo iskustvo koje potpuno redefiniše pojam hedonizma. Važan deo tog iskustva biće i gostovanja renomiranih šefova kuhinje, suši velemajstora, virtuoza u spravljanju koktela i najaktuelnijih di-džejeva u našem restoranu, koji će se s pažnjom razvijati uz punu podršku matične Buddha-Bar franšize.

Vrata Buddha-Bara otvorena su svakoga dana od 12h do 24h, petkom i subotom do 1h, a iza njih vas čekaju raskošni mirisi i ukusi, koji će u mističnom spoju sa odabranim zvucima i ambijentom, kojim dominira 5 metara visoka statua Bude, oživeti sva vaša čula i povesti vas na putovanje po dalekim, egzotičnim predelima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *