Politika privatnosti

Ovaj sajt je u vlasništvu BB Damille d.o.o. Korišćenje sajta podleže pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa pravilima i uslovima korišćenja sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate uslove i pravila korišćenja sajta, molimo vas da sajt ne koristite.

Sadržaj sajta

Ovaj sajt i njegovi delovi imaju svrhu informisanja o ponudi restorana Buddha-Bar Beograd i ulogu povezivanja potencijalnih gostiju restorana sa osobljem restorana. Vlasnik sajta ne garancije za tačnost informacija koje se nalaze na sajtu i nije odgovoran za greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama. BB Damille d.o.o. zadržava pravo da menja sadržaj na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodne najave.

Politika privatnosti podataka

BB Damille d.o.o. poštuje privatnost svakog posetioca sajta. Budući da putem ovog sajta prikupljamo određene informacije o posetiocima, molimo vas da se upoznate sa uslovima i načinom na koji obrađujemo te podatke.

Informacije koje prikupljamo putem formulara za kontaktiranje i formulara za rezervacije koristimo isključivo za potrebe pružanja dodatnih informacija, unapređenje naše ponude i usluga, kao i za rezervaciju stolova u našem objektu.

Putem sajta prikupljamo sledeće podatke o korisnicima sajta: ime i prezime, e-mail adresa i kontakt telefon. Podatke koje prikupljamo dobijamo od samih korisnika sajta.

Podatke koje ste poslali koristimo samo kako bismo vam odgovorili na poslatu poruku ili vas kontaktirali oko potvrde rezervacije stole. Podatke ne koristimo za druge potrebe niti ih ustupamo trećim licima.

Ako želite da se detaljno informišite o načinima na koji BB Damille d.o.o. obrađuje vaše podatke kontaktirajte nas na office@buddhabarbeograd.rs

Kolačići

Kao i većina drugih sajtova, i ovaj sajt koristi kolačiće, male tekstualne fajlove koji se postavljaju na računar ili mobilni uređaj pri poseti sajtu, sa ciljem da se unapredi vaše korisničko iskustvo.

Na našem sajtu kolačiće koristimo da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, prikazali vam informacije koje su vam najinteresantnije, kao i da bismo vam prikazali relevantne oglasne poruke.

Ovaj sajt koristi Google Analytics sistem za praćenje i merenje upotrebe sajta, a sve u cilju razumevanja potreba naših korisnika i predstavljanja informacija koje će vam biti najkorisnije. Google Analytics postavlja svoje kolačiće koji sakupljaju informacije o dužini zadržavanja na sajtu, stranicama koje su posećene i drugo. Mi kao vlasnici sajta nemamo uvid ni u kakve privatne podatke posetilaca koje je Google Analytics eventualno prikupio.

Ovaj sajt koristi i Facebook Pixel sistem za praćenje aktivnosti na našem sajtu, sa ciljem razumevanja demografije i interesovanja naših posetilaca, kao i radi plasiranja Facebook oglasa koji će našim korisnicima biti relevantni. Facebook Pixel prikuplja podatke o vremenu zadržavanja na sajtu, stranicama koje su posećene i drugo. Mi kao vlasnici sajta nemamo uvid ni u kakve privatne podatke posetilaca koje je Facebook Pixel eventualno prikupio.