Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. Параметар $l10n мора бити низ. Да бисте проследили произвољне податке скриптама, уместо тога користите функцију wp_add_inline_script(). Молимо вас да погледате отклањање грешака у Вордпресу за више података. (Ова порука је додата у издању 5.7.0.) in /usr/www/users/buddhav/buddhabarbeograd.rs/wp-includes/functions.php on line 5831
About Buddha-Bar Beograd

Buddha-bar

O nama

Istorija

Buddha-Bar restorana

Prvi Buddha-Bar restoran otvorio je svoja vrata u Parizu 1996. godine, sa vizijom da pomeša vrednosti koje povezuju istočne i zapadne civilizacije. Inovativan meni zasnovan na azijskoj kuhinji, atmosfera šik noćnog kluba i upečatljiv muzički ugođaj učinili su da Buddha-Bar ubrzo postane omiljeno mesto za sve one koji žele da budu viđeni.

Od tada Buddha-Bar brend se proširio svetom i na prestižnim lokacijama u Londonu, Marakešu, Dubaiju, Karakasu i drugim metropolama otvoreni su istoimeni luksuzni restorani, u kojima gosti mogu da se odlično provedu i iskuse nešto jedinstveno, dok ih štiti monumentalna statua Bude.

Beogradski

Buddha-Bar

Prvi Buddha-Bar restoran na Balkanu našao je savršeno mesto u novom ekskluzivnom centru srpske prestonice – na promenadi Beograda na vodi.

Gosti će uživati ne samo u egzotičnom Buddha-Bar iskustvu, već će u njemu osetiti i jedinstven dodir Beograda…