Buddha-Bar Beograd

Muzika

Iskustvo

koje ćete pamtiti

Buddha-Bar iskustvo ne može se zamisliti bez jedinstvene muzike. Ovaj poseban muzički ugođaj čini suptilna mešavina elektronske muzike, etničkih ritmova i plemenskih zvukova koje uživo kreira stalni di-džej. Muzika kreira savršenu harmoniju sa dekorom restorana, puni prostor jedinstvenom atmosferom i očarava goste, koji će uvek iznova želeti da se vrate po još…

Otac

Buddha-Bar muzike

Za Ravina, život je muzika. Globalna potraga. Traženje melodija, nepoznatih osećaja i ignorisanih talenata deo su njegove svakodnevice. Ova muzička potraga je, iznad svega, puna radoznalosti i strasti. Celi svetovi u malom broju ritmova. Zvuci koji dodiruju spiritualnost. Ritam koji povezuje kulture. Numere pričaju svoje priče. Ravin odlaže kraj dana. Usporava okretanje Zemlje. I poziva vas da mu se pridružite u njegovom životnom, muzičkom putovanju.

Uživajte u Buddha-Bar

muzičkom ugođaju

Želite još?

Ili kupite kompilaiju u našoj prodavnici.

Resident DJ

DJ Mudra

Debitovao je kao di-džej 2007. godine u Meksiku. Multikulturalnost podneblja sa kog potiče uticala je na njegov muzički stil - specifičan spoj etno zvukova različitih kultura. Muziku doživljava kao univerzalni jezik koji se neprestano razvija, obogaćuje i spaja ljude. Rezident Buddha-Bara postao je 2012. godine u Meksiku, a pre Beograda bio je deo postave Buddha-Bar restorana u Venecueli i Kritu.