Buddha-Bar Beograd

Muzika

Iskustvo

koje ćete pamtiti

Buddha-Bar iskustvo ne može se zamisliti bez jedinstvene muzike. Ovaj poseban muzički ugođaj čini suptilna mešavina elektronske muzike, etničkih ritmova i plemenskih zvukova koje uživo kreira stalni di-džej. Muzika kreira savršenu harmoniju sa dekorom restorana, puni prostor jedinstvenom atmosferom i očarava goste, koji će uvek iznova želeti da se vrate po još…

Otac

Buddha-Bar muzike

Za Ravina, život je muzika. Globalna potraga. Traženje melodija, nepoznatih osećaja i ignorisanih talenata deo su njegove svakodnevice. Ova muzička potraga je, iznad svega, puna radoznalosti i strasti. Celi svetovi u malom broju ritmova. Zvuci koji dodiruju spiritualnost. Ritam koji povezuje kulture. Numere pričaju svoje priče. Ravin odlaže kraj dana. Usporava okretanje Zemlje. I poziva vas da mu se pridružite u njegovom životnom, muzičkom putovanju.

Uživajte u Buddha-Bar

muzičkom ugođaju

Želite još?

Ili kupite kompilaiju u našoj prodavnici.

Resident DJ

DJ Mada

Nakon što je osvojio prestižne egipatske noćne klubove, DJ Mada je izgradio svoj stil nastupima na čuvenoj Cinetrip seriji partija, na energičnim MayDay koncertima, kao i na poznatom Sziget festivalu. Više godina bio je stalni di-džej u Buddha-Baru Budapest, a nastupao je i na raznim Buddha-Bar lokacijama širom sveta. Uloga stalnog di-džeja u Buddha-Baru Beograd nova je stepenica u karijeri ovog talentovanog di-džeja.