Buda je stigao!

Posted on by Buddha-Bar Beograd in No Comments

Beograd se od sada nalazi u odabranom društvu Londona, Abu Dabija, Pariza, Marakeša, Praga i još desetak probranih svetskih metropola koje se mogu pohvaliti Buddha-Bar restoranom visoke kategorije koji na kreativan način spaja specifičan muzički izraz, vrhunsku azijsku kuhinju i unikatne koktele.

Drago nam je što gosti širom sveta sa imenom Buddha-Bar povezuju kvalitet, savremeni način života i ekskluzivnost. Kad je o Beogradu reč ovim epitetima dodajemo i jedinstvenu lokaciju u novom središtu gradskih dešavanja – Sava promenadu.

Kompletan enterijer i eksterijer osmislili su projektanti iz Pariza, gde je, inače, otvoren prvi Buddha-Bar restoran na svetu. Od tada pa do Buddha-Bara Beograd dizajn je kontinuirano unapređivan, uz neprekidno podizanje kvaliteta ponude i usluge na viši nivo.

Užitak za sva čula

Naši gosti će svakodnevno uživati u fenomenalnoj muzici, koja se menja i prilagođava dobu dana – u prepodnevnim satima je lagana, u vreme ručka i večere malo energičnija, a tokom noći postaje vrela i razuzdana. U prodavnici u sklopu restorana možete i da kupite svetski poznata Buddha-Bar muzička izdanja.

Vaše čulo ukusa uživaće u vrhunskim slanim i slatkim, hladnim i toplim zalogajima koje spremaju šefovi kuhinja koji su iskustvo sticali širom sveta, a užitak će obogatiti mirisi iz široke palete najraznovrsnijih i do sada u našem gradu nedostupnih azijskih začina.

Nećete ostati ravnodušni ni dok budete koristili naš prefinjeno dizajniran pribor za ručavanje i čaše u kojima serviramo egzotične koktele, koje možete probati samo kod nas.

I vaše čulo vida biće opčinjeno enterijerom, o kojem smo posebno vodili računa. Boje i dezeni odabrani su tako da vam prenesu ugođaj Azije, a preovlađuju detalji iz Kine, Japana, Indije, Vijetnama, Indonezije i sa Filipina. Ugođaju doprinosi i monumentalna, pet metara visoka statua zlatnog Bude, koja odiše dobrom energijom i štiti vas od gradske vreve dok uživate u svemu što smo spremili za vas.

Jedinstvena lokacija

Buddha-Bar restorani nalaze se u gradskim epicentrima i na atraktivnim lokacijama širom sveta. Tako je pariski restoran smešten neposredno pored zgrade francuske vlade na Jelisejskim poljima, Buddha-Bar restoran u Dubaiju je u Marini Dubai, a u Monte Karlu u istoj zgradi u kojoj se nalazi čuveni Monte Karlo kazino.

Tražeći savršenu lokaciju za Buddha-Bar Beograd našli smo je u Beogradu na vodi, u novom gradskom jezgru na obali Save gde će nam komšije uskoro postati Kula Beograd, BW galerija, W Belgrade. To garantuje da do sada, čak i ako ste bili gosti Buddha-Bar restorana u nekom drugom gradu, nikada niste doživeli ugođaj kakav ćete naći kod nas. Sa više od 1.200 kvadrata prostora i baštom uz Sava promenadu doživećete i našu ponudu i grad Beograd na jedan sasvim poseban način.

A da biste mogli bezbrižno da se uputite ka nama – tu je i više nego dovoljno parking prostora u neposrednoj blizini našeg ulaza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *