Dobro došli

u Buddha-Bar Beograd

Buddha-Bar restoran stigao je u Beograd, 23 godine nakon što je u Parizu prvi put otvorio svoja vrata. Želimo vam dobrodošlicu u jedinstvenu mešavinu istočne i zapadne civilizacije na novoj šik lokaciji u prestonici Srbije – na promenadi Beograda na vodi…

Jedinstveni

ukusi

Ponuda beogradskog Buddha-Bar restorana predstavlja kreativnu mešavinu azijskih, evropskih i kalifornijskih uticaja, uz osoben uticaj srpske kuhinje…

Zavodljiv

prostor

Enterijerom restorana Buddha-Bar Beograd dominira pet metara visoka statua Bude, a svi detalji, boje i dezeni ukomponovani su tako da ćete se, dok ste naši gosti, osećati kao da ste otputovali u daleke azijske predele…

Kuvarov predlog

Ponuda meseca

Karamelizovani losos

 •   Izvanredan osečaj azijske tradicije u ambijetu , ukusi inovativnih jedinstvenih jela, široki asortiman stručno izabranih vina, kokteli sa čarima dalekod istoka.
  DJ muzika maksimalno uskladjena , vrhunski izabrana za ambijent... read more

  thumb dejanp944
  1/12/2020
 •   Prijatna atmosfera, muzika koja nije ni preglasna ni pretiha, pogled na reku koji opusta misli, i najinteresantnija i najukusnoja hrana!!

  thumb Milica121206
  1/19/2020
 •   Nešto potpuno novo i pri tome fantastično - hrana, osoblje, lokacija....SVE, Oduševljena sam pogledom na reku kao i enterijerom. Hrana je perfektna i vizuelno i ukusom.

  thumb VeljkoP37
  1/28/2020
 •   Hrana vrhunska, osoblje jos bolje, konobari odlicni, kokteli su inzvaredni, nigde nisam jeo bolji suši. Sve pohvale!!! Vredi svaki dinar.

  thumb Viktor_Markovic
  1/26/2020
 •   Sve je savrseno: hrana ukusna, osoblje ljubazno, ambijent fantastican! Lokacija i polozaj restorana na reci ocaravajuci!

  thumb suzanajankovicsrb
  2/09/2020

Buddha-Bar Beograd

Radno vreme: 12:00 - 18:00
Petkom i subotom: 12:00 - 18:00

Beograd na vodi
Hercegovačka 14a/b
Beograd, Srbija
Tel: 011/4125-601
office@buddhabarbeograd.rs