Proslava Nove godine 2024.
Buddha Bar Beograd
Novogodišnji matine 14-18h | Novogodišnja žurka 20-01h
UMETNOST UGOSTITELJSTVA

Buddha Bar Beograd je deo franšize prestižnih svetskih restorana koji su čuveni po svom visokom standardu kvaliteta hrane i usluge gostiju.
Fuzija Azijske kuhinje i zapadnih kulinarskih trendova pažljivo je koncipirana u centrali franšize u Parizu.
Unikatan enterijer restorana krasi istočnjačka estetika kojom dominira statua Bude visine čak 5 metara.
Restoran se nalazi na promenadi Beograda na vodi, u prvom redu restorana sa pogledom na reku.















DNEVNI MATINE
14-18h
U Buddha Bar restoranu ćete moći da probate raznovrsne specijalitete poput tartar bifteka i tanko sečenih artičoka sa tartufima.
Preporučujemo i vegetarijanska jela, riblje specijalitete, suši kreacije , kao i istočnjačka jela poput Kagoshima Wagyu.
Za muzički program Matinea je zadužen DJ Mudra koji je prepoznatljiv po unikatnom spoju elektronske muzike sa elementima istočnjačkog zvuka.
Zabavu će upotpuniti saksofonista Milan Savić koji će atmosferu proslave podići na viši nivo.
Budite deo Matinea koji je u rangu prestižnih zabava Pariza, Monte Karla i Dubaia.





















NOVOGODIŠNJA ŽURKA
Upotpunite magiju Novogodišnje večeri, uz žurku sa izvrsnim programom i pogledom na reku.
Za muzički program žurke i dobru atmosferu je zadužen DJ Mudra čiji je zvuk prepoznatljiv po spoju elektronske muzike i istočnjačkih melodija.
Zabavu će upotpuniti grupa orijentalnih plesačica iz plesne trupe Salome.
Profesionalne plesačice će plesnim performansom i zanimljivim koreografijama dodatno podići energiju Novogodišnje proslave.
Pored izvrsnih kulinarskih specijaliteta, imaćete priliku da uživate u egzotičnim koktelima koje će za Vas pripremiti vrhunski koktel majstori.
















LOKACIJA RESTORANA
Prvi Buddha-Bar restoran na Balkanu našao je savršeno mesto u novom ekskluzivnom centru srpske prestonice, šetalištu Beograda na vodi.
Javna parking garaža je udaljena svega 50m od restorana.








Tim Profesionalaca

Iskusni šefovi kuhinje i pažljivo birani personal donose novo iskustvo i ukuse iz 28 gradova, za Vaš potpuni užitak.

Dražen Papić
Chef

Hector Alday
sushi chef
